StageSecurity Sikkerhed til koncerter og events

contactcard32.png StageSecurity.dk er en del af StageCrew.dk ApS. Vi har igennem tiden oplevet en stigende efterspørgelse fra vores kunder om sikkerhed til deres arrangementer, og derfor har vi valgt at starte StageSecurity. Vi kan leverer vagter til koncerter, fester og events. Alle vagter er uddannet samt autoriserede til at udføre den pågældende opgave, og alle er selvfølgelig førstehjælpsuddannet.
Vi ligger stor vægt på at vores vagter agerer professionelt samt fokuserer på den pågældende opgave. Om det drejer sig om personbeskyttelse af en kendt, en tilspidset situation med opstemte festgæster eller bare en velklædt vagt, der byder jeres gæster velkomne, så kan vores uddannet vagter håndtere opgaven.
Indehaverne Anders Lang og Nicolai Hoved er begge uddannet pædagoger, og de lægger i deres vagtarbejde stor vægt på dialog og den smilende tilgang. Hvis De bestiller vagter hos os, er det ikke den typiske dørmand De får. Vi lægger stor vægt på at byde Jeres gæster velkomne med et smil, service og en nobel påklædning. Vi tror på den positive dialog i mødet med gæsterne.

Tjek vores facebook-gruppe for at se aktuelle referencer.